MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: SAPTAMANA MODEI se desfăşoara la NEW YORK!

SAPTAMÂNA modei la New York  a început acum câteva zile. Pentru industria modei din întreaga lume, un nou sezon echivalează cu o serie nouă de Fashion Week-uri, startul fiind dat la New York. Săpătămâna Modei la New York a debutat cu prezentări de modă inedite şi petreceri explozive! Alexander Wang a sărbătorit cu fast cei 10 ani de activitate, oferind celor prezenţi un adevărat spectacol! Colecţia prezentată pentru primavara- 2016 este marcată de atmosfera New York-ului, designer-ul american încercând redea ideea de piese vestimentare relaxate, ce s-ar regăsi, cu siguranţă, în şifonierul fetelor cool. Un element important al colecţiei este denimul, utilizat încele mai inedite combinaţii. Un lucru deloc surprinzător pentru maestrul Wang!
La finalul prezentării, cei prezenţi au putut urmări un filmuleţ cu cele mai interesante momente din traiectoria lui Alexander Wang, printre care colaborarea cu H&M şi un interviu cu Gisele Bundchen, în timp ce designerul a defilat şi a dansat pe podium! Colecţia tânărului designer Joseph Altuzarra a fost inspirată în mare parte de influenţele spaniole din familia sa. Aşadar, piesele vestimentare prezentare pe podium, sunt un melanj între romantismul Spaniei şi relaxarea femeii moderne. Ţesăturile şi detaliile handmade sunt, însă, atracţia principala a colecţiei de primăvară 2016 Altuzarra!
Casa de modă care s-a făcut remarcată prin rochia bandaj a reuşit -i surprindă pe cei prezenţi la show-ul de la Săptămâna Modei la New York. Niciunul din modelele care a defilat pe podium nu a purtat rochia-emblemă, însă, ADN-ul Erve Leger a fost puternic prezent în detaliilor pieselor prezentate prin siluetele-clepsidră sau decolteurile îmbogăţite cu detalii elaborate. Un lucru surpinzător pentru Erve Leger a fost introducerea pantalonilor îndefilare, lucru care ar putea aduce casei de modă noi fani!
Cu o colecţie dedicată femeii independente, care nu se teme îşi afişeze partea feminină, Derek Lam a impresionat prin îmbinarea ţinutelor cu accente masculine cu rochii fluide, din materiale delicate, sau a pieselor sport cu cele business-casual. Pentru sezonul primăvarăvara 2016 Jenny Packham, unul dintre designerii preferaţi de Kate Middleton, a pus accent pe piese feminine, rochii din materiale preţioase, costume masculine cu imprimeuri florale, blazere oversized menite a marca delicat talia.
Imprimeuri abstracte, culori puternice, rochii delicate şi piese minimaliste – acestea sunt punctele forte pentru primăvara şi vara anului următor.
Colecţia pregătită de Victoria Beckham pentru următorul sezon a surprins plăcut prin tăieturile îndrăzneţe, imprimeurile artsy, piesele impecabil realizate şi combinaţiile interesante de culori.
Săptămâna modei la New York a început pe 10 septembrie şi va dura până pe dată de 17. După New York, urmează Londra, Paris şi Milano.

Sursa: elle.ro

Lasă un răspuns