MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Secrete vestimentare! 3 reguli de stil pe care le aplică toate femeile elegante

Admirăm zi de zi pe reţelele de socializare sau pe blogurile de street style ţinutele unor femei elegante ce nu par să fi făcut un efort considerabil pentru a arăta impecabil. Iată care sunt secretele lor vestimentare!
Femeile elegante nu sunt acoperite din cap pîna in picioare de etichete sau branduri, ci mai degrabă ştiu cum să aleagă corect tendinţele din modă şi să le aplice stilului lor personal.
Crezi că oricine poate avea o apariţie memorabilă dacă are un card de credit nelimitat şi acces la colecţiile brăndurilor celebre? Este adevarat, acest lucru e posibil. Dar asta nu inseamnă că acele persoane vor obţine instant un look autentic sau că vor fi considerate modele de stil.

Iată cum funcţionează lucrurile în realitate:Faptul că ţi-ai achizitionat cea mai cool geantă a momentului sau o pereche de pantofi statement, alături de alte 2-3 piese vestimentare super, nu e o soluţie care să-ţi servească pe termen lung. Peste 6 luni când vor apărea noile tendinţe, investiţiile tale vor fi depăşite şi, mai mult ca sigur, bugetul personal va fi serios afectat. Cele mai multe femei intră în acest cerc vicios şi nu se opresc niciodată.

Femeile elegante au 3 reguli simple care te transformă din fashion victim în model de stil:
1. Femeile elegante nu copiaza, ci adaptează! Fereşte-te să reproduci exact, din cap pana în picioare, ţinutele preferate pe care le găseşti pe blogurile fashion, pe Instagram sau în revistele glossy. Fashion is fun, învaţă să te joci şi să adaptezi trendurile la propriul stil. Dacă nu-ţi place o anumită piesa la modă, nu te chinui să o porţi doar pentru că ai vazut-o şi în garderoba vreunui fashion-icon contemporan.
2. Nu doar magazinele de brand sunt ofertante! Poţi găsi orice, oriunde: din magazinele second-hand şi pînă la târgurile vintage! Dacă eşti sigură pe simtul tău estetic şi-ţi plac provocările, e posibil să te întorci acasă cu o serie de piese unicat la cele mai mici preţuri. Toate aceste detalii îţi vor oferi unicitate.
3. Femeile cu adevarat elegante nu sunt niciodata overdressed. Spre deosebire de victimele modei şi de mulţimea de fete care se străduiesc să compenseze lipsa stilului cu ţinute mult prea elaborate, acestea par să nu fi depus niciun efort. Nu degeaba frantuzoaicele sunt modele de stil! Ele nu se machiaza exagerat, nu poarta bucle definite perfect, se feresc de hainele extrem de mulate şi cu toate astea, arată incredibil de sexy!

PS: pentru solutii vestimentare rapide si interesante incarca-ti in telefon cele mai noi aplicatii fashion! Te vor ajuta sa fii mai eficienta la shopping si chiar sa-ti creezi un stil personal demn de toata admiratia!
Fii TRENDY, fii  STYLISH, fii COOL!

Lasă un răspuns