MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Secretele Ducesei de Cambridge. Cum a reuşit să aibă look-ul perfect imediat după naştere

Apariţia Ducesei de Cambridge la doar câteva ore după ce a născut a stârnit controverse în lumea întreagă. Look-ul său desăvârşit i-a făcut pe unii se creadă că soţia Prinţului William ar fi apelat chiar la o mamă surogat. Însă secretul lui Kate este altul: a apelat la o echipă de stilişti!

Duke And Duchess Of Cambridge Leave The Hospital - London

kate-3

Imaginea perfectă cu Kate Middleton ţinându-şi fetiţa nou-născută în braţe a ajuns pe prima pagină a ziarelor din toată lumea, iar look-ul ei desăvârşit este aprig comentat pe reţelele de socializare? Cum a reuşit Ducesa de Cambridge să arate atât de bine la doar câteva ore după ce a născut? Mulţi spun că totul ar fi o înscenare, că soţia Prinţului William ar fi născut, de fapt, cu câteva zile în urmă. Sau chiar că ar fi apelat la o mamă surogat.

Potrivit femalefirst.co.uk, Kate a apelat la serviciile unor stilişti pentru a arăta ca şi cum nu ar fi dat naştere unui copil. LA câteva ore după ce a născut, Ducesa a a fost coafată, după naştere, de către  Amanda Cook Tucker, aceeaşi care se ocupă de părul prinţilor Wiiliam şi Harry încă din copilărie. De altfel, stilista a fost zărită intrând în spital, cu o geantă imensă plină de produse pentru coafat şi styling.

Şi machiajul a fost atent studiat, chiar dacă vorbim despre unul natural, pe care Kate îl abordează mai tot timpul. În ce priveşte manichiura, Ducesa a optat pentru culori deschise, neutre, care au completat perfect ţinuta proaspetei mămici, o rochie albă, cu flori galbene, şi cu o croială potrivită unei femei care a născut recent: lungă, cţt să acopere genunchii, şi largă în zona abdomenului, pentru a masca burtica.

Pantofii, cu toc mediu, au fost aleşi într-o culoare nude, pentru a se potrivi perfect cu nuanţa pielii ducesei şi pentru a crea astfel iluzia unor picioare mai subţiri.

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns