MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Smartphone-urile, dusmanii frumusetii. Provoaca ridurile timpurii

Folosirea smartphone-urilor ar fi daunatoare frumusetii, deoarece provoaca imbatranirea prematura a pielii si implicit aparitia ridurilor timpurii.

Cu siguranta smartphone-urile si pielea nu fac casa buna. Se stie deja ca telefoanele mobile sunt adevarate cuiburi de bacterii care duc la aparitia cosurilor si, potrivit dermatologilor, a ridurilor: „Tech Neck” sau ridurile tehnologiei.

Va verificati sms-urile discret sub masa, in timpul unei reuniuni, nu mai vorbim de faptul ca urmariti permanent fluxul Twitter si Facebook. Pentru a face toate acestea, inconstient, va aplecati si priviti in jos spre smartphone, pozitie ce provoaca imbatranirea prematura a pielii, denumita „Tech Neck”, sau ridurile tehnologiei.

Care sunt consecintele?

Fortandu-va sa consultati smartphone-urile de peste150 de ori pe zi, veti face sa apara incretituri ale pielii de pe gat si asta nu e tot. Pozitia capului aplecat duce la lasarea tesuturilor de la nivelul barbiei si a falcilor.

Ce solutii aveti la indemana impotriva ridurilor tehnologiei?

Aveti doua optiuni ca sa luptati impotriva acestui fenomen de imbatranire prematura. Prima presupune pur si simplu sa incetati sa mai coborati capul ca sa verificati telefonul. Fie veti hotari sa va dezvatati, fie veti ridica aparatul pentru a-l aseza in fata voastra, chiar daca veti avea un aer ciudat.

A doua metoda pare, totusi, mai realizabila. In fiecare zi, aplicati o crema „pentru primele riduri” pe gat si fata. Acest mic ritual va face ca pielea sa devina elastica.

Lasă un răspuns