MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Stilul lui Daniel Craig! Ce poarta Bond, James Bond?

Născut în Chester, Cheshire, Daniel Wroughton Craig are descendență nobiliară. După divorțul părinților, Daniel s-a mutat la Liverpool, unde a început să ia lecții de actorie. La vârsta de 16 ani a fost admis la National Youth Theatre, iar mai târziu a fost acceptat la Guildhall School of Music and Drama. Și-a început cariera în actorie, jucând în mai multe piese de teatru, apoi în seriale de televiziune, iar mai târziu în filme, precum „Lara Croft:Tomb Raider”, „Road to Perdition” sau „Munich” în regia lui Steven Spielberg.

2005 a fost însă momentul în care s-a făcut remarcat, când a fost ales ca cel de-al șaselea actor care să îl întruchipeze pe agentul James Bond. Distribuirea lui Daniel Craig a stârnit numeroase controverse. Actorul care are o înălțime de numai 1,78 părea că nu se va ridica la „înălțimea așteptărilor” fanilor seriei, care l-au comparat rând pe rând cu Pierce Brosnan, Timothy Dalton, Sean Connery sau Roger Moore.

Cu toate acestea, „Casino Royal”, primul film în care Daniel Craig a fost distribuit a avut încasări record (aproape 600 de milioane de dolari) și a fost răsplătit cu un premiu BAFTA. „Qutantum of Solace” și „Skyfall” au avut la rândul lor succesul scontat, iar Daniel Craig a fost propulsat în rândul celor mai bine plătiți actori, jucând în numeroase alte filme sau pe scena Broadway-ului.

Lansat în urmă cu câteva săptămâni, „Spectre”, regizat de Sam Mendes a debutat pe primul loc în box office-ul nord american, iar site-ul businessinsider.com a făcut deja un calcul al stilului de viață a agentului 007. Indiferent însă de mașina pe care o conduce, locurile prin care călătorește sau arsenalul din dotare, atât James Bond, cât și Daniel Craig au un lucru în comun: stilul britanic inconfundabil.

bond_02_d28780923e

La fel ca personajul pe care îl interpretează, Daniel Craig poartă cu o eleganță aparte hainele din garderobă, una dintre dovezi fiind apariția sa la premiera filmului „Spectre” din Beijing, China, unde a purtat o haină și un costum de la o casă de modă care are la bază o istorie bogată în materie de inovație a țesăturilor, fiind inspirate din stilul nemuritor britanic. Designul modern și detaliile realizate manual creează o siluetă perfectă, „effortless chic”.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns