MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Uitaţi de Marsala! Institutul Pantone a desemnat culoarea anului 2016!

După întreaga nebunie cu Marsala, institului Pantone a decis să ne anunţe care este culoarea anului 2016. În această dimineaţă am avut plăcerea de a afla că este vorba defapt de două culori! Iată care sunt acestea!

Am fost surprinși să aflăm că Pantone a desemnat, de fapt, nu culoarea, ci culorile anului 2016. Vorbim despre două nuanțe care se combină demențial de frumos: Rose Quartz & Serenitysau PANTONE 13-1520 & PANTONE 15-3919.

Pantone_Color_of_the_Year_2016_Color_Standards

În acest mod, Pantone anunță pentru prima oară un amestec de nuanțe drept culoare generică pentru un nou an. Potrivit autorilor tendinței, amestecul este un antidot foarte bun pentru o lume plină de stres ca cea contemporană. Este o combinație perfectă pentru omul contemporan, care caută atenție și bunăstare, dar și securitate.

dw tkyu

Unite, Rose Quartz & Serenity demonstrează un echilibru între o nunță caldă de albastru, conectat foarte calm cu un roz liniștitor. Această combinație, spun autorii, contestă percepțiile tradiționale în ceea ce privește asocierea cromatică. Pe de altă parte, combinația reflectă fluiditatea și egalitatea de gen spre care tinde consumatorul contemporan.

Sursa: lifes.ro

Lasă un răspuns