MUZ FM

NEWS

SATISFASHION: Un scandal de proportii s-a iscat in lumea modei! Victoria Beckham îi ia partea lui Elton John în scandalul cu Dolce & Gabbana

Un scandal de proportii s-a iscat în lumea modei! Afirmaţia celor doi desighneri Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, după prezentarea colecţiei de la Milan Fashion Week, a stârnit un val de reacţii! Designerii italieni au spus că bebeluşii născuţi prin fertilizarea in vitro sunt „sintetici”.

A ieşit un tărăboi imens după ce Elton John i-a atacat la scenă deschisă pe designerii italieni ai celebrei case de modă D&G. Cântăreţul britanic a anunţat că boicotează produsele casei de modă italiene după ce Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, care s-au pronunţat împotriva familiilor gay, în ciuda faptului că ambii sunt homosexuali, au spus că bebeluşii născuţi cu ajutorul fertilizării in vitro – tehnică folosită şi de starul britanic pentru a deveni părinte – sunt „sintetici”.

Deşi în trecut a avut un contract de imagine a casei Dolce & Gabbana, Victoria Bekcham şi-a declarat susţinerea pentru bunul ei prieten. Mamă a patru copii, vedeta în vârstă de 40 de ani a scris pe contul său de Twitter: „Le transmit toată dragostea copiilor lui Elton şi David, precum şi tuturor copiilor minunaţi născuţi prin fertilizarea in vitro
Victoria şi David Beckham au avut o relaţie cordială cu Dolce & Gabbana, iar fosta componentă a trupei Spice Girls a fost ambasadoarea acestui brand în 2003. Totodată, soţii Beckham sunt buni prieteni cu Elton John şi David Furnish; ei au fost deseori văzuţi împreună la diverse evenimente, dar se şi vizitează reciproc.

Pe de altă parte, relaţia Victoriei Beckham cu Dolce & Gabbana s-a deteriorat după ce ea a ales cariera de designer, lucru care nu prea a fost apreciat de designerii italieni, care au considerat-o un intrus în lumea modei.
Succesul ei constant nu i-a impresionat pe creatorii italieni. „O fi ea designer, dar pentru noi ea nu poate face haine la fel ca un designer”, au declarat ei anul trecut.

Asemenea Victoriei, şi alte vedete i-a luat apărarea lui Elton John. Ricky Martin, un alt homosexual declarat care are doi gemeni născuţi de o mamă surogat, a scris pe Twitter: „Vocile voastre sunt prea puternice pentru a semăna ura. Treziţi-vă, suntem în 2015. Iubiţi-vă, oameni buni.”

La rândul său, Courtney Love a scris: „Tocmai mi-am strâns toate lucrurile mele Dolce & Gabbana. Vreau să le dau foc. Nu mai am cuvinte şi emoţii. Să-i boicotăm pe aceşti bigoţi fără suflet.

Lasă un răspuns