MUZ FM

NEWS

SATISFASHION:Prezentarea Victoria’s Secret de la Paris! Zeci de „îngeri” vor defila la 20 de ani de prezentări

Zeci de modele au ajuns la Paris, acolo unde are loc prezentarea Victoria’s Secret. Show-ul din acest an marchează aniversarea a 20 de ani de prezentări, astfel că oamenii se așteaptă la surprize uriașe.

Cele mai cunoscute modele din lume se află în capitala Franței, acolo unde se va desfășura prezentarea Victoria’s Secret, unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea modei, din apropieea sărbătorilor de iarnă.

hepta_2668332-620x477

hepta_2668347-620x413

Îngerașii Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge sunt pregătite să defileze pe podium. Alături de ele vor fi și tinerele care au intrat destul de recent în lumea modellingului, dar care au cunoscut rapid faima – Gigi Hadid, Bella Hadid și Kendall Jenner.

În total, 50 de modele vor defila în cadrul evenimentului, care va fi difuzat de televiziuni abia pe 5 decembrie și care este așteptat să fie urmărit de sute de milioane de oameni din întreaga lume.

hepta_2667979-620x413

hepta_2668310-620x413-1

În așteptarea prezentării, modelele s-au fotografiat împreună, îmbrăcate parcă în uniforme. Fiecare dintre ele a avut pantaloni albi și tricouri pe care scria Victoria’s Secret. Jucăușe și sexy, ca întotdeauna, tinerele au filtrat cu camerele de fotografiat, arătând parcă o parte din ce urmează să se întâmple în timpul prezentării.

Pe lângă aparițiile de neuitat ale modelelor, show-ul din acest an va include și momente artistice oferite de Lady Gaga, Bruno Mars și the Weeknd.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns