MUZ FM

NEWS

Scandal imens în lumea filmului! Din cauza ei nu o să se mai lanseze „Sex and the City 3” – FOTO

Nici nu au apucat să semneze contractele pentru o nouă ecranizare marca HBO, că au şi început să se certe ca ţaţele! Sarah Jessica Parker (52 de ani) o acuză pe Kim Catrall (61) că are „fiţe de divă”, iar Kim Catrall zice „să angajaţi o hispanică sau afro-americană să joace rolul Samanthei Jonei, că eu nu mai joc în film”. 


Casa de producţie Warner Bros. este pe punctul de a suspenda proiectul „Sex And the City 3” pentru că personajele Samantha Jones şi Carrie Bradshaw nu se mai suportă. Scandalul ar fi început încă de la al doilea film „Sex And The City”, produs după încheierea serialului de succes. Săptămâna trecută Sarah Jessica parker ar fi declarat în presă că „cineva din echipa de filmare are nişte fiţe de divă şi vrea mai multe replici în film pentru că se crede buricul pământului”. Replica nu a rămas fără reacţii.

Kim a simţit că Sarah se crede mai importantă decât celelalte fete din film şi a început să se comporte superior. Asta se întâmpla la ultima ecranizare „Sex and The City”. La vremea respectivă Kim i-a spus lui Sarah că este ultimul film la care lucrează împreună. Nu a putut trece peste supărarea dintre ele”, a declarat o sursă pentru The Sun.


Agentul actriţei Sarah Jessica Parker a declarat că nu este vorba de nici un scandal între cele două actriţe. Zilele trecute însă, Kim i-a dat replica lui Sarah când aceasta din urmă şi-a exprimat regretul că nu se mai filmează proiectul produs de Warner Bros. Catrall i-ar fi spus fostei colege că nu îi înţelege mirarea pentru că lucrurile erau foarte clare de mai demult.

„Gata! S-a terminat… nu o să mai filmăm. Sunt dezamăgită. Am avut parte de un scenariu frumos, amuzant, emoţionant, plin de optimism şi entuziasm. Nu e doar dezamăgitor că nu vom putea să spunem povestea şi să împărtăşim experienţa, ci şi dureros faţă de fanii care ne-au cerut să revenim pe marile şi micile ecrane”, a scris pe pagina ei de Internet Sarah Jessica Parker.

Totodata s-a mai zvonit că actrița Kim Cattrall, cea care o interpreta pe Samantha, nu ar fi vrut să mai joace în film. “Cred că situația socială s-a schimbat. Să faci un film despre patru femei vorbind despre călătorii și cum să cheltuiască 400 de dolari pe pantofi, în timp ce oamenii abia au ce să mai pună pe masă, nu e ceva de care avem nevoie…”, a declarat ea.


Serialul „Sex And the City” a fost difuzat de HBO începând cu anul 1998. Din distribuţie au mai făcut parte Cynthia Nixon şi Kristin Davis.


Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter. 

Sursa:click.ro

Lasă un răspuns