MUZ FM

NEWS

Scarlett Johansson a nascut

Actriţa Scarlett Johansson a născut la vârstă de 29 de ani, o fetiţă – Rose Dorothy, primul său copil. Tatăl copilului este logodnicul actriţei, Romain Dauriac, jurnalist francez şi proprietarul unei agenţii de publicitate, în vârstă de 31 de ani.

Spre deosebire de alte vedete, cei doi susţin campania No Kids Policy, o mişcare condusă de mai multe vedete de la Hollywood care cer reprezentanţilor mass-media să nu folosească fotografii cu copiii celebrităţilor.

Din acest motiv, este puţin probabil să vedem prea curând vreo fotografie cu Rose Dorothy, însă un artist a realizat un portret al fetiţei, aşa cum crede el că va arăta aceasta.
copilul-scarlett-johansson

Mai mult, se pare că fetiţa s-a născut pe 19 august, însă purtătorul de cuvânt al actriţei a dat vestea abia acum.

Scarlett a dorit ca pe cea mică să o cheme şi Dorothy ca un omagiu adus bunicii sale, Dorothy Sloan, de care este foarte apropiată.

Actriţa şi-a făcut debutul cu comedia „North” (1994). În 1996, a fost nominalizată la premiile Independent Spirit la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal pentru rolul său din filmul „Manny & Lo”, însă s-a făcut remarcată pentru prima dată în filmul Sofiei Coppola, „Lost in Translation”/„Rătăciţi printre cuvinte” (2003).

Pentru acesta din urmă ea a câştigat premul BAFTA pentru Cea Mai Bună Actriţă În Rol Principal şi a fost nominalizată la Globul de Aur.

În 2007, ea a început o relaţie cu actorul canadian Ryan Reynolds, iar în mai 2008 cei doi au anunţat că s-au logodit. Peste cinci lui, cei doi s-au căsătorit, însă s-au despărţit în decembrie 2010.

În noiembrie 2012, a început o relaţie cu Romain Dauriac, iar în septembrie anul următor s-au logodit.

Cu aceasă ocazie, le urăm celor doi felicitări pentru naşterea primului lor copil!

Sursa: Cosmopolitan.ro