MUZ FM

NEWS

Se împlinesc cinci ani de la moartea lui Michael Jackson

Astăzi se împlinesc cinci ani de la moartea lui Michael Jackson. Zeci de mii de fani au pregătit ceremonii omagiale, ce vor avea loc în toate marile oraşe ale lumii.

Sute de fani ai regretatului artist au anunţat că se vor aduna pe cunoscutul bulevard Walk of Fame din Hollywood. Aceştia vor aprinde lumânări şi vor aşeza flori pe locul unde se află steaua ce poartă numele lui Michael Jackson.

La rândul lor, fanii din Spania se vor aduna pe plaja Catalunya din Barcelona, unde vor interpreta câteva dintre hit-urile care i-au adus celebritatea lui Michael Jackson. Comemorări similare vor avea loc şi în oraşe precum Sydney, Amsterdam, Londra, New York şi Berlin.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, din cauza unui cockteil de sedative şi medicamente împotriva anxietăţii. Funeraliile au fost urmărite de peste 30 de milioane de oameni din lumea întreagă. Vestea sfârşitului tragic al cântăreţului a cauzat prăbuşirea mai multor portaluri web şi servicii de Internet, din cauza traficului uriaş.

Deşi avea o datorie de o jumătate de miliard de dolari la moartea sa, jurnaliştii scriu că regele muzicii pop a făcut o avere imensă după ce a trecut în nefiinţă, câştigând peste 700 de milioane de dolari în ultimii cinci ani. Albumele lui Michael Jackson s-au vândut ca pâinea caldă, iar un concert organizat cu o hologramă a sa a avut succes printre fani.

Sursa: realitatea.net