MUZ FM

NEWS

Selena Gomez, dezvăluiri despre eşecul relaţiei cu Bieber

S-au tot împăcat şi s-au tot despărţit, însă de data asta Selena pare mai devastată decât de obicei.

Prezentă ieri la Ellen Show, Gomez, a declarat: „Ştiu că nu sunt perfectă, dar ştiu că am în jurul meu o mulţime de oameni care mă susţin şi mă iubesc. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni. Ca orice tânăr de 20 de ani, încerc să mulţumesc pe toată lumea. E ciudat să ai 20 de ani…”

Întrebată cum îşi petrece timpul de când nu mai e cu Bieber, Selena a spus că se dedică evenimentelor caritabile. „E incredibil să ai atâţia fani şi să poţi folosi această platformă pentru a ajuta organizaţii precum UNICEF, care chiar schimbă ceva în lumea în care trăim”, a spus ea.

Tabloidele americane au scris în weekend că după noua despărţire de Bieber, Selena a fost surprinsă de paparazzi în repetate rânduri ieşind din biserică. Ea a postat şi pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de pastorul T.D. Jakes, fotografie deasupra căreia a scris: „Îmi petrec ziua cu pastorul T.D. Jakes. E incredibil mesajul pe care îl transmite lumii. Am plâns. Îi mulţumesc că mi-a reamintit de ce trebuie să fiu puternică şi să merg mai departe”.

Sursa:One.ro