MUZ FM

NEWS

SELENA GOMEZ face destăinuiri INTIME. „Aveam 18 ani, cu el a fost prima DATĂ”

Selena Gomez a acceptat să pozeze topless într-o revistă, fără să-și arate însă sânii în toată splendoarea, și a oferit detalii picante din relația sa amoroasă cu la fel de celebrul cântăreț Justin Bieber.

„Data viitoare va fi cu totul altfel, și nu va fi în viitorul apropiat. Iubirea se schimbă cu vârsta. Aveam 18 ani și a fost prima mea dragoste. Cu cât mă maturizez mai mult, cu atât văd cu alți ochi relația cu persoana iubită. După ce am avut relația cu Justin, îmi dau seama că atunci când ești tânăr, celebru și ți se spun o mulțime de lucruri contradictorii, ajungi să crezi că pe lumea asta ești numai tu și cu partenerul tău și că toți ceilalți sunt împotriva ta. Au fost sentimente foarte ciudate pe care nu le-aș mai trăi nici într-un milion de ani”, spune Selena, în revista V.

Artista a recunoscut că după despărțirea de Bieber, a suferit o depresie. „Nu prea mai ieșeam din casă. Era mai ușor să trimit pe altcineva să-mi ia ceva de la magazin, ca să nu fiu fotografiată”, a explicat Selena.

Sursa:liberattea.ro

Lasă un răspuns