MUZ FM

NEWS

Selena Gomez, senzuală şi misterioasă in noul clip! Vezi aici „Wolves” – VIDEO

Selena Gomez revine în atenţia noastră prin piesa „Wolves”, colaborare cu Marshmello, care tocmai a primit un videoclip. Acesta poate fi privit mai jos, sub forma unui vizualizer misterios, care prezintă prim planuri cu faţa Selenei Gomez şi o figură feminină gata să sară într-o piscină de la înălţime.

„Wolves” a fost precedată de numeroase teasere în social media, mai ales că Marshmello a fost pe val în ultima vreme, prin multiple colaborări. Piesa porneşte cu un riff melancolic de chitară, care ar fi ca acasă într-o producţie The XX sau Chainsmokers. Acest single este o piesă EDM cu elemente pop şi versuri romantice. Chorus-ul e foarte catchy şi vă va rămâne cu siguranţă în creier zile bune.

Identitatea acestui artist este necunoscută chiar şi în acest moment. Skrillex s-ar fi referit la muzician drept „Chris” într-un interviu. Selena Gomez a explicat recent versurile piesei într-un interviu cu Zane Lowe. A declarat că acest cântec surprinde starea sa de spirit de acum câteva luni. Iniţial a auzit piesa ca instrumental în Japonia şi apoi a luat legătura cu Marshmello pentru a îi da o formă mai sentimentală, cu influenţe de muzică electronică.

_________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter.

________________________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns