MUZ FM

NEWS

Serena Williams, desemnată ”Sportiva Anului 2015” de Sports Illustrated

Serena Williams, care a fost foarte aproape să câştige toate cele patru titluri de Grand Slam pentru a doua oară în cariera ei şi a câştigat, în 2015, 53 de meciuri din 56, a fost desemnată de Sports Illustrated drept Sportiva Anului, într-o ceremonie organizată marţi la New York, în SUA.

La o zi dupa ce a fost desemnată de Sports Illustrated drept Sportiva Anului 2015, Serena Williams a organizat o cină cu premii speciale în Manhattan.

Williams este prima femeie care este recompensată cu titlul de sportiv al anului după 32 de ani , ultima sportivă fiind alergatoarea Mary Decker în 1983.

„Am făcut ceea ce fac de peste douăzeci de ani în plan profesional şi recunosc că este o lungă perioadă de timp de când joc tenis . Şi aceasta este prima dată când am fost recunoscută vreodată ca Sportiva Anului. Deci într-adevăr, a însemnat mult pentru mine. Şi fiind femeie şi fiind doar a treia care primeşte acest titlu , este minunat „, a spus Williams.

Când a fost întrebată ce calitati fac un mare atlet, Serena Williams a spus : „Determinarea şi dăruirea. Trebuie să fii dedicat astfel încat să faci ceea ce vrei să faci în fiecare zi şi trebuie să fii determinat să nu laşi pe nimeni să te oprească.” Pe coperta revistei, Serena Williams este îmbrăcata într-un tricou negru poartă tocuri înalte şi stă intr-o pozitie incitantă pe un tron de aur. „A fost uimitor. Niciodată nu poti fi prea fierbinte”, a zâmbit Serena în timp ce vorbea despre fotografia de copertă.
Sursa: libertatea.ro

 

Lasă un răspuns