MUZ FM

NEWS

Shakira lanseaza varianta in limba spaniola a duetului cu Rihanna!

Piesa „Can’t remember to forget you”, cantata alaturi de Rihanna, a declansat isteria in randul fanilor. La doar o saptamana de la aparitia oficiala pe canalul de YouTube al Shakirei, melodia a acumulat nici mai mult nici mai putin de 18 de milioane de vizualizari.

In fata unui astfel de succes, Shakira nu a putut sa nu isi incante fanii si cu o varianta in limba spaniola a viitorului sau hit.

Numita „Nunca me acuerdo de olvidarte”, noua varianta a featuring-ului cu Rihanna a fost foarte bine primita de fanii cantaretei.

Atat varianta originala, cat si cea in limba spaniola, a piesei „Can’t remember to forget you” vor fi incluse pe albumul intitulat simplu „Shakira”, Materialul discografic va aparea pe piata pe 25 martie 2014.

Despre noul album, Shakira marturiseste ca este o intoarcere la radacini, la momentul in care si-a facut debutul in lumea muzicii.

In timpului procesului de creatie al discului care ii va purta numele, Shakira spune s-a redescoperit pe sine: „Am realizat ca mereu voi fi cate putin din toate si ca nu trebuie sa aleg. Uneori sunt foarte sensibila, uneori optimista, uneori romantica, alteori visatoare, iar in unele cazuri melodramatica. Cu toate aceastea, mereu voi si sincera si autentica”.