MUZ FM

NEWS

Shakira, superba inainte de nastere: Milioane de oameni, impresionati (Galerie foto&Video)

Shakira, insarcinata cu cel de-al doilea copil, este absolut superba si a impresionat milioane de oameni de pe retetele de socializare.

Cantareata a postat pe pagina de Facebook Shakira, dar si pe contul Instagram Shakira cateva fotografii senzationale. In unele artista apare singura, iar in altele impreuna cu partenerul sau Gerard Pique si cu fiul lor, Milan.

скачанные файлы (1)

скачанные файлы

shakira-partener-gerard-pique

Cu aceasta ocazie, cantareata a anuntat ca organizeaza al doilea „baby shower” mondial in profitul UNICEF, primul avand loc cand a fost insarcinata cu Milan si care s-a dovedit a fi un mare succes.

„Acum doi ani, Gerard si cu mine am avut ideea de a face un alt fel de baby shower pentru primul nostru copil – am vrut sa dam ceva altor parinti si bebelusi din lume, care traiesc in conditii de saracie extrema, dar ale caror vieti pot fi imbunatatite prin mica contributie a altora”, a notat cantareata pe reteaua de socializare.

Artista isi roaga fanii sa ia parte la evenimentul organizat de ea si sa ajute copiii saraci sa traiasca.

Cei care doresc sa faca donatii pot intra pe site-ul www.worldbabyshower.org.

Shakira si partenerul sau sfatuiesc si alti viitori parinti sa organizeze astfel de „baby shower” si sa incerce sa ajute si ei, la randul lor, alte persoane care au nevoie.

Sursa: ziare.com