MUZ FM

NEWS

Rihanna şi-a dat în judecată propriul tată.

Rihanna l-a dat în judecată pe tatăl ei, Ronald Fenty, pentru falsă publicitate și invadarea vieții sale private, susținând că acesta a folosit numele ei pentru a atrage beneficii pentru compania sa. Înainte de a lua decizia de a merge în instanță, artista a încercat să vorbească cu tatăl ei, însă acesta a ignorat-o.

Rihanna susține că tatăl ei încearcă să păcălească lumea că ea este implicată în afacerea lui, Fenty Entertainment.  Artista îl acuză că a ales numele Fenty știind că acesta este un brand puternic, pe care lumea îl asociază cu Rihanna. Mai mult decât atât, tatăl ar fi utilizat această marcă pentru a acționa în numele cântăreței, fără acordul acesteia.

Compania Fenty Entertainmenta fost fondată în 2017 de tatăl Rihannei, Ronald Fenty, și Moses Perkins, pe site-ul firmei și canalele de social media sugerându-se că Riri ar fi motorul afacerii.

În acuzațiile aduse lui Ronald Fenty și lui Moses Perkins se arată și că cei doi au încercat să rezerve prin intermediul Fenty Entertainment numeroase concerte în numele Rihannei, fără autorizația ei. Nu mai puțin de 15 show-uri fuseseră rezervate în America Latină fără știrea artistei, toate aceste concerte valorând în jur de 15 milioane de dolari.

În apărarea sa, Ronald Fenty a declarat că aceste afaceri au fost discutate înainte cu cei de la casa de discuri a Rihannei, Roc Nation. Acest lucru a fost însă dezmințit de artistă, Rihanna specificând că nimeni de la Roc Nation nu știa ce făcea Fenty.

Rihanna cere instanței să declare că inculpații nu pot folosi marca Fenty sau orice alt termen care este similar cu numele ei și că cei doi (Ronald și Moses) nu pot promova în mod fals o afiliere de afaceri cu ea.

Înainte ca acest scandal să ajungă în fața instanței, Rihanna a încercat să ia legătura cu tatăl său trimițându-i mai multe scrisori prin care îi cerea să renunțe la numele Fenty și să nu o mai implice în business-ul lui. Toate aceste tentative de a discuta cu el au fost, însă, ignorate, susține artista.

Lasă un răspuns