MUZ FM

NEWS

Sia a lansat o piesă compusă inițial pentru Rihanna, „Reaper” – AUDIO

Sia a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul ”This is Acting”. Melodia se numește ”Reaper” și a fost compusă inițial pentru Rihanna.

După dezvăluirea celor două piese cumpuse inițial pentru Adele („Alive” și „Bird Set Free”), Sia continuă promovarea discului ”This Is Acting” prin lansarea single-ului „Reaper„. Melodia a fost compusă inițial pentru albumul ”Anti”, al Rihannei, dar nu a intrat în tracklistul final, neconvingând-o pe artista din Barbados. Neconvingători au fost, cu siguranță, și alți compozitori și producători cu care a colaborat Rihanna pentru noul ei disc, lansarea materialului ”Anti” lăsându-se așteptată, deși promovarea LP-ului a început cu luni bune în urmă.

Piesa „Reaper„, gândită deci pentru Rihanna, a fost păstrată în cele din urmă pentru noul disc Sia, ”This is Acting”, fiind lansată acum ca single al artistei australiene. Melodia a fost coprodusă de Kanye West.

Albumul ”This is Acting” va fi lansat pe 29 ianuarie 2016. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes și Amazon.

La 39 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo – „Taken for Granted”, ”Chandelier” – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

Sia a primit anul trecut 4 nominalizări la Grammy, în categoriile Record of the Year, Song of the Year, Best Pop Solo Performance și Best Music Video.

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns