MUZ FM

NEWS

Sia a lansat o piesă nouă, „One Million Bullets” – AUDIO

Sia a lansat o nouă piesă de pe albumul ”This Is Acting”. Melodia se numește „One Million Bullets” și este cel de-al 3-lea single extras de pe disc, după ”Alive” și ”Bird Set Free”.

După dezvăluirea celor două piese cumpuse inițial pentru AdeleSia continuă promovarea discului ”This Is Acting” prin lansarea single-ului „One Million Bullets„. Considerând faptul că albumul conține melodii compuse pentru alți artiști, noua piesă a fost scrisă, de semenea, pentru altcineva. Momentan, însă, acest detaliu nu a fost încă dezvăluit.

timthumb (1)

Pentru artwork-ul noului single „One Million Bullets” a fost folosită o imagine neclară a unei fetițe care poartă emblematica perucă în două culori, accesoriul nelipsit al artistei australiene. În poză ar putea fi tânăra dansatoare Maddie Ziegler, personajul principal din clipurile ”Chandelier”, ”Elastic Heart” și ”Big Girls Cry”.

Albumul ”This is Acting” va fi lansat pe 29 ianuarie 2016. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes și Amazon.

La 39 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo – „Taken for Granted”, ”Chandelier” – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

Sia a primit anul acesta 4 nominalizări la Grammy, în categoriile Record of the Year, Song of the Year, Best Pop Solo Performance și Best Music Video.

 

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns