MUZ FM

NEWS

Sia a lansat un clip animat şi foarte draguţ pentru piesa „Ho Ho Ho” – VIDEO

Dacă nu v-aţi pregătit încă bradul şi ciorapii pentru cadouri de la Moşu’, veţi intra cu siguranţă în spiritul Crăciunului datorită noii piese de la Sia Furler. E vorba despre „Ho Ho Ho”, care primeşte un videoclip simpatic animat, pe care îl puteţi viziona mai jos.

Această piesă provine de pe albumul special de Crăciun lansat de Sia cu câteva săptămâni în urmă, sub numele de „Everyday is Christmas”. Spre deosebire de mulţi alţi artişti, faimoasa muziciană de la antipozi a preferat să realizeze compoziţii proprii şi nu coveruri sau reinterpretări. Nu este un album chiar pentru cei mici, pentru că printre veselie se strecoară şi un iz de rom, de party şi de gimbuşlucuri şi buclucuri ceva mai mature.

Este un LP diversificat, cu influenţe reggae şi R&B, dar şi o baladă numită „Snowman”. Chiar şi „Ho Ho Ho” este o creaţie eclectică, cu un trombon jucăuş şi sample-uri specifice unor personaje ce gonesc în desene animate. Iar idila dintre Sia şi omul său de zăpadă preferat continuă în videoclipul regizat de către Lior Molcho. Artista ne-a demonstrat încă un domeniu în care poate străluci, cel al colindelor.

Şi asta după ce a compus coloane sonore, piese R&B, dance, jazz, pop şi a inventat o persoană scenică misterioasă şi carismatică.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns