MUZ FM

NEWS

Sia, Giorgio Moroder au lansat videoclipul piesei Deja Vu|VIDEOCLIP:

Giorgio Moroder, unul dintre pionierii muzicii electro, a colaborat cu Sia pentru un super single, Deja Vu, iar acum vedem si un videoclip foarte reusit in care personajul principal masculin urmareste o fata cu deja faimoasa peruca Sia.

Se pare insa ca baiatul tot incurca personajele si e ametit de o multime de fete care par a fi cea pe care o cauta, pentru ca la final sa fuga de ele si sa o ia mereu de la capat intr-un deja vu. Deja Vu e unul dintre single-urile de pe albumul cu acelasi nume, primul dupa o pauza de treizeci de ani pe care producatorul italian il lanseaza.

Deja Vu cuprinde numeroase colaborari interesante, se pare ca italianul in varsta de 75 de ani si-a adus unele dintre cele mai importante nume ale muzicii pe langa el. De la Britney Spears cu Tom’s Diner, la Charli XCX, Kelis sau Kylie Minogue, discul producatorului suna foarte promitator inaintea lansarii din iunie.

Intre timp, Sia se afla in topuri cu piesa Elastic Heart al carei videoclip a starnit o multime de comentarii atunci cand a aparut, dupa ce a lansat unul dintre hiturile incontestabile ale anului trecut –Chandelier.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns