MUZ FM

NEWS

Sianna & Radu Sîrbu au „O Inimă La Doi”. Vezi aici clipul proaspăt lansat – VIDEO

Unul dintre cele mai frumoase cupluri muzicale Sianna & Radu Sîrbu au colaborat pentru un nou single şi videoclip întitulat „O Inimă la doi”. Piesa a fost compusă la sfârşitul acestei veri şi este o frumoasă poveste de dragoste pierdută undeva în trecut.

Cei doi nu sunt la prima colaborare, au mai lansat împreună piese precum „Love Is Not A Reason To Cry” (MR.& MS.) sau „Rain Falling Down” iar pe parcursul anilor s-au făcut cunoscuţi că producători şi compozitori pentru artişti că Dj Layla, Nico, Loredana Groza, Dee-Dee, Ray Horton, Leonid Rudenko, Viktoria Daineko, Lorina, Natalia Barbu, Dima Trofim, Red Lyard, Mălina Tănase şi mulţi alţii.

„O inimă la doi este o piesă cu mult lipici şi pe noi ne-a prins clar, ne-am îndrăgostit din primele note. Uneori piesa alege artistul şi cred că aşa a fost şi în cazul nostru. Tot procesul a fost foarte vesel, am lucrat rapid, am filmat 12 ore într-o locaţie superbă din centrul Bucureştiului. Evident a fost greu să ducem pe platou relaţia personală şi pasională şi să jucăm rolul cuplului îndrăgostit pentru că în general nu mixăm lucrurile de acasă cu cele de la muncă, aşa că glumele au fost la ordinea zilei iar atmosfera a fost una prietenoasă” a declarat Sianna.

Materialul video şi audio a fost creat şi produs de echipa Rassada Music în frunte cu Radu Sîrbu iar de look-ul artistei s-au ocupat Alexandra Flaminzeanu şi Madalina Grecu.


Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter. 

Lasă un răspuns