MUZ FM

NEWS

Single nou de la LP! Vezi cum sună!

LP (Laura Pergolizzi) este vocea de aur din Long Island care tocmai a lansat un single nou, „Girls Go Wild”. Muziciana pozează într-un Bob Dylan feminin în clipul dedicat acestei piese, pe care vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

„Girls Go Wild” este o piesă de feel good, o piesă sugubaţă şi cu sintetizatoare şi un bas funky, plus o voce guturală care te transpune într-un road movie. Laura Pergolizzi a anunţat odată cu acest single şi un nou album, al cincilea la număr. Cântăreaţa americană nu a oferit încă un nume pentru noul LP, care va veni relativ rapid după release-ul „Lost On You” din mai 2017.

 

Noul single a început să fie cântat live încă din februarie, apărând de atunci în mai toate concertele artistei. De producţia sa s-a ocupat Mike Del Rio, cunoscut pentru colaborările cu X Ambassadors şi Kylie Minogue. Povestea piesei este una de când lumea: doi îndrăgostiţi încearcă să susţină o relaţie care se prăbuşeşte. Ei fac asta printr-o călătorie spre Vestul Sălbatic.

Este un imn funk rock pentru ultimele zbateri ale razelor de soare din vara asta. LP a creat această piesă după o excursie la Joshua Tree cu prieteni apropiaţi. A fost un moment de relaxare şi petrecere după o perioadă aglomerată de turnee. Este şi primul cântec scris pentru noul album, realizat într-o perioadă când diferite idei pluteau prin mintea artistei. Laura Pergolizzi asociază piesa cu o invocare a trecutului, prezentului şi viitorului printr-un vis de Fata Morgana.

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

 

Lasă un răspuns