MUZ FM

NEWS

Smiley a lansat cea de-a 8-a piesă din seria aniversară

Smiley revine cu o nouă piesă intitutală „Pierdut printre femei”. Creația interpretului român este a opta piesă din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfașoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

„Drumul spre persoana potrivită nu este un drum drept, te mai și rătăcești. Fiecare întâlnire pe care o ai, îți arată cumva ce îți dorești de fapt și te aduce mai aproape de sufletul pereche”, a notat Smiley.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de Smiley. Acesta a fost urmat de single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a reușit să strângă un milion de vizualizări pe YouTube încă din prima zi și peste 46 de milioane în șase luni de la lansare. „Domnu’ Smiley”, o piesă funk in care Smiley își cântă refrenul vieții, „Să-mi fie vara”, „Rara”, „O altă ea” si „Ce mă fac cu tine de azi” (feat. Guess Who) au completat lista de piese lansate în primele șapte luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia care va ține un an de zile și va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistulu

_____________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe  Twitter.

——————————————————————————————————————————————————————————

Sursa:zugo.md

 

Lasă un răspuns