MUZ FM

NEWS

Smiley lanseaza un nou single „I wish” (videoclip)

Smiley lanseaza videoclipul pentru piesa I Wish, extrasa de pe albumul Acasa. Cantaretul joaca rolul indragostitului care traieste momente intime alaturi de persoana iubita.

Clipul piesei ne dezvaluie o poveste de dragoste scrisă pe corzile unei chitare, expusa pe un diapozitiv si rulata in imagini in clarobscur, ce transmit emotia intalnirii cu acea persoana unica din viata unui om. Videoclipul este o productie HaHaHa Video Production, fiind regizat de Catrinel Danaiata.

„Fiecare om are povestile, iubirile sau trairile lui secrete. Nu decidem noi cand ne indragostim si nici intensitatea cu care iubim. Nu putem controla locul, timpul, omul… insa, cateodata, ne este dor. Simtim nevoia sa recompunem, sa regasim anumite situatii sau persoane. Atunci ne intoarcem in amintiri. «I wish» este dorinta de a retrai momentul special cu persoana iubita, moment care poate dura o noapte, o luna sau o viata”a declarat Smiley.

Smiley este un adevarat artist pop si fiecare piesa pe care isi pune amprenta, fie ca in calitate de interpret fie de compozitor, devine un hit. L-am putut vedea recent alaturi de Don Baxter in clipul pentru Statul, iar alaturi de alti cantareti apare in clipul Iarasi e Craciunul.

Sursa: urban.ro