MUZ FM

NEWS

Smiley se întoarce „Acasă”! Vezi cum arată cel mai nou videoclip al interpretului

„Atât videoclipul cât şi piesa vor stârni nenumărate zâmbete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper să vă reamintească să visaţi, să vă facă mai optimişti şi mai încrezători în forţele proprii”, declara Smiley.

Lansarea videoclipului, o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music, are loc pe www.smileyonline.ro – platforma pe care albumul „Acasă” este disponibil pentru precomandă. Aceeaşi platformă online oferă utilizatorilor şi posibilitatea de a asculta fragmente din fiecare piesă, de a urmări non-stop prin live streaming ce se întâmplă în studiourile HaHaHa Production, dar şi un mini-serial care povesteşte cum a fost creat albumul „Acasă”.

„Întregul album „Acasă” este o dezlănţuire creativă pentru mine; 17 poveşti muzicale care stârnesc trăiri nenumărate, de la bucurie pură la senzaţia de libertate, până la nostalgie sau dor”, a adăugat Smiley.

Noul album al lui Smiley beneficiază de o lansare în etape. Astfel, în paralel cu lansarea oficială a videoclipului realizat pentru „Acasă”, Smiley anunţă şi lansarea oficială a albumului „Acasă”, care va avea loc pe 21 noiembrie.