MUZ FM

NEWS

Snoop Dogg – So Many Pros (videoclip)

Snoop Dogg se intoarce in anii 70 cu videoclip pentru cel mai nou single al sau, So Many Pros. Rapperul recreeaza o multime de postere ale filmelor celebre, de la The Godfather, la Octopussy, Godfinger si Super Fly.

So Many Pros e cel mai nou single lansat de rapperul de pe viitorul sau album, BUSH, produs alaturi de cel care a venit cu cele mai mari hituri din ultimii doi ani, Pharrell.

E primul material in intregime de hip-hop pe care Snoop Dogg il lanseaza de la Doggumentary din 2011. De atunci si pana acum insa, rapperul nu a stat degeaba. A lansat soundtrack-ul pentru Mac & Devin Go to Highschool, care a dat hitul Young, Wild and Free, iar apoi si-a luat numele de Snoop Lion si a lansat un album in intregime raggae. Dupa nominalizarea discului Reincarnated la Premiile Grammy, Snoop a mers catre alte teritorii si a venit cu un album de muzic funk.

Acum rapperul se intoarce la genul care l-a consacrat si lanseaza BUSH, iar primul single a fostPeaches N Cream, care in ciuda sound-ului catchy nu a ajuns prea departe in topuri, nici in cele generaliste si nici in cele de rap/hip-hop.

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns