MUZ FM

NEWS

Sofia Vergara, pentru al cincilea an consecutiv, cea mai bine plătită actriță TV

Actrița columbiano-americană Sofia Vergara domină, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, topul anual Forbes al celor mai bine plătite actrițe de televiziune, cu un câștig de 43 de milioane de dolari, informează AFP.

Actrița, în vârstă de 44 de ani, care joacă în ”O familie modernă” („Modern Family”) și a câștigat mai mulți bani decât oricare alt star masculin, este urmată în acest clasament de Kaley Cuoco, în vârstă de 30 de ani, care o interpretează pe Penny din ”Teoria Big Bang” („The Big Bang Theory”) și a câștigat 24,5 milioane de dolari în 12 luni, până în iunie.

Mindy Kaling, în vârstă de 37 de ani, din ”Proiectul Mindy” („The Mindy Project”) a urcat de pe locul opt pe locul trei, câștigând 15 milioane de dolari. Ea este urmată de Ellen Pompeo (”Anatomia lui Grey” — „Grey’s Anatomy”) și de Mariska Hargitay (”Lege și ordine: Brigada specială” — „Law & Order SVU”), pe locul patru, cu încasări de 14,5 milioane de dolari.

Vedeta Bollywood Priyanka Chopra, care joacă rolul unei agente FBI în serialul polițist „Quantico” a ajuns în acest top pentru prima oară, pe locul opt, cu un câștig de 11 milioane de dolari.

Câștigătoarea premiului Oscar Jennifer Lawrence a fost declarată cea mai bine plătită actriță de film din lume, pentru cel de-al doilea an consecutiv, în august, cu încasări estimate de 46 milioane de dolari, venit brut.

Cele zece femei din topul celor mai bine plătite actrițe de film din lume au totalizat câștiguri de 205 milioane de dolari în 12 luni, de la 1 iunie 2015 (venit brut), mai arată Forbes.

Topul celor mai bine plătiți actori de film este dominat de Dwayne Johnson, cu încasări de 456,5 milioane de dolari.

Forbes a anunțat că urmează să publice săptămâna viitoare topul celor mai bine plătiți actori TV din lume.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns