MUZ FM

NEWS

Solistul The Prodigy, Keith Flint, a murit la 49 de ani

Solistul The Prodigy a fost pronunțat mort în această dimineață (4 martie). Răspunzând unui apel ce ridica ”îngrijorări legate de starea de sănătate a unui bărbat”, poliția din Essex l-a găsit pe Keith Flint mort în locuința sa din suburbia Londrei.

”Moartea nu este tratată drept suspectă și un dosar va fi pregătit pentru medicul legist”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Essex.

Potrivit unei postări oficiale pe contul de Instagram al formației, solistul The Prodigy s-ar fi sinucis.

Trupa The Prodigy este considerată una dintre pionierele genului big beat, alături de The Chemical Brothers și Fatboy Slim. Cu peste 25 de ani de activitate în fruntea topurilor muzicale și peste 25 de milioane de albume vândute la nivel internațional, formația este un reper pe harta stilurilor rave, hardcore techno, industrial, jungle și big beat.

The Prodigy a concertat pentru prima oară în România în 1995, evenimentul având loc la Sala Polivalentă din București. Formația a revenit în capitală în 1997, în 2007 a cântat la Sibiu, iar în 2009 la Târgu-Mureș. Cele mai recente concerte au avut loc în cadrul festivalurilor Electric Castle (2015), și Untold (2018).

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

 

Lasă un răspuns