MUZ FM

NEWS

Solistul trupei Limp Bizkit aprimit INTERDICŢIE de intrare pe teritoriul Ucrainei, pe cinci ani

Rockerul american Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, a primit o interdicţie de intrare pe teritoriul Ucrainei, care va fi valabilă pentru o perioadă de cinci ani, informează bbc.com.

Autorităţile din Ucraina au spus că au luat această decizie „prin prisma interesului de a garanta securitatea” acestei ţări. Fred Durst declarase, în octombrie, că era interesat de posibilitatea de a cumpăra o casă în Peninsula Crimeea, un teritoriu anexat de Federaţia Rusă în 2014.

Potrivit publicaţiei online ucrainene, rockerul a primit o interdicţie de cinci ani pe teritoriul Ucrainei.

În luna octombrie, cotidianul rus Izvestia raporta că Fred Durst doreşte să locuiască aproximativ şase luni pe an în Crimeea, unde ar putea să lucreze în calitate de producător al unor filme şi seriale TV ruseşti.

Declaraţia rockerului american a fost făcută la puţin timp după ce autorităţile actuale din Crimeea le-au îndemnat pe celebrităţile din Occident să solicite dreptul de rezidenţă în această regiune.

Serghei Aksionov, actualul premier al Republicii Crimeea din Federaţia Rusă, a vorbit despre viziunea sa despre regiunea pe care o conduce, spunând că aceasta ar putea să devină „noul Beverly Hills”.

Alţi primari şi lideri politici locali au declarat că vor acorda terenuri unor vedete occidentale care sunt dispuse să se mute în Crimeea, însă doar dacă acestea vor participa la o campanie de promovare a regiunii.

În septembrie, rockerul Fred Durst a spus că era interesat şi de posibilitatea de a primi un paşaport rusesc.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns