MUZ FM

NEWS

Sore lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul “Dor sa-ti fie dor”!!!

Sore lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul “Dor sa-ti fie dor”, o piesa de dragoste emotionanta, in versurile careia se vor regasi cu siguranta multi dintre fanii artistei.

Single-ul, lansat impreuna cu MediaPro Music, este inregistrat in studiourile HaHaHa Production. “Piesa vorbeste despre durerea pe care o simti atunci cand iubesti pe cineva care nu te mai iubeste. Concret, este vorba de dorul de a te simti iubit, o senzatie pe care toti am trait-o sau o vom trai la un moment dat”, a spus Sore.

Filmarile clipului au avut loc in Buftea, in regia lui Alex Fotea, si au durat aproape 24 de ore. „ Clipul povesteste sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecand prin tot parcursul unei povesti de iubire, sugerand ca din dragoste putem innebuni, metaforic vorbind. Am fost foarte multumita de colaborarea cu regizorul Alex Fotea, atat piesa cat si clipul reprezinta o maturizare artistica, mi-am dorit foarte mult sa capat curajul de a ma exprima astfel ”, a explicat tanara artista.

“Clipul nu este unul bazat pe fashion. Tot lookul meu este cat se poate de natural, nu mi-am dorit ca machiajul sau hainele sa atraga atentia de la poveste sau de la emotia pe care atat clipul, cat si piesa o transmit ”, a adaugat Sore.

Noul videoclip beneficiaza si de participarea extraordinara a lui Bogdan Boanta, unul dintre cei mai talentati coregrafi din Romania, care a castigat doua trofee „Dansez pentru tine” si a participat in grupul de balet din cadrul emisiunilor „Vocea Romaniei” si „Romanii au talent”. “Mi-am dorit foarte mult un moment de dans contemporan in clip, care sa sugereze exact ceea ce spun si versurile, iar cel mai potrivit mi s-a parut Bogdan, alaturi de care am avut o experienta minunata la ‘Dansez pentru tine’. El a jucat rolul personajului masculin, iar coregrafia in faina, o premiera in clipurile romanesti, a fost realizata tot de el”, a spus Sore.

Sore a lansat anul trecut piesa Bad Boy is Back, fiind cea de-a treia colaborare a cantaretei cu regizorul Iulian Moga. Ea s-a auzit la radio si cu Beautiful Life, un featuring cu Mihai Ristea care a ajuns in topul difuzarilor la radiourile romanesti.