MUZ FM

NEWS

Trupa Spice Girls se reuneşte pentru un nou album şi un show TV? Află detalii

Spice Girls ar fi fost de acord să se reunească în 2018 pentru un nou album şi un show special de televiziune care ar fi difuzat anul viitor, potrivit unor surse, scrie nme.com.

„Cele cinci membre ale formației se întâlnesc în secret încă din vară și abia au reușit să se pună de acord pentru o reuniune în 2018. Se pare că vor lucra împreună la câteva proiecte, printre care un album și un material ce va fi difuzat la televizor și care prezintă povestea lor. Să o facă pe Victoria (Beckham) să fie de acord a fost mai dificil, ea fiind cea care amâna întotdeauna reuniunea.” a declarat o sursă din anturajul lor.

Grupul pop britanic s-a format în 1994, iar înainte de a se destrăma în 2000 avea înregistrate trei albume de studio. Cântăreţele s-au reunit pentru un turneu live în 2007-2008. Ele au cântat la ceremonia din 2012 care a închis Jocurile Olimpice de la Londra.

Potrivit unor surse, Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel C şi Geri Halliwell s-au întâlnit în secret pentru a discuta de o posibilă revenire a grupului în această vară.

Grupul pop britanic Spice Girls a fost înfiinţat la Londra şi a fost alcătuit din cântăreţele şi dansatoarele Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell. Albumele acestui grup s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, iar trupa a devenit un veritabil fenomen mondial, cunoscut sub numele de ”Spice Mania”.

______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa: tracknews.ro

Lasă un răspuns