MUZ FM

NEWS

Starurile de la Oscar primesc cadouri de 55.000 $!

Mult aşteptata festivitate de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc săptămâna viitoare, a antrenat, ca în fiecare an, zeci de sponsori, care au pus la bătaie cadouri în valoare de 55.000 $ pentru fiecare nominalizat. Astfel, atât starurile care vor obţine Oscarul, cât şi cele ce nu reuşesc să înhaţe trofeul Academiei americane de film, se vor bucura de excursii şi produse de lux.

Tur privat în Japonia, pentru doi – 15.000 $. Perechea va beneficia de o săptămână de lux, în cele mai bune hoteluri, cu mâncare fină şi răsfăţ la spa, precum şi tururi turistice în locaţii extrem de cunoscute.

Pantofi Max Martin – 750 $ perechea. Designerul la modă printre vedete sponsorizează şi el VIP-urile cu câte o pereche de încălţări din piele de şarpe, atât pentru domni, cât şi pentru doamne.

Vacanţă de lux la Imanta Resort, în Mexic, pentru doi – 3.500 $. Norocoşii vor locui într-un bungalou cu vedere la ocean şi vor avea non-stop angajaţi la dispoziţia lor.

Ceas marca Slow – 3.000 $. Această firmă nu este una exclusivistă, dar cadranul şi numerotarea atipice au transformat-o într-o marcă extrem de căutată peste Ocean.

Genţi Jitseu – 500 $. Doamnele care adoră stilul rock casual sunt înnebunite după această marcă. Designul genţilor este unul deosebit şi înregistrează un succes uriaş la ora actuală. De cealaltă parte, domnii vor primi borsete.

Sistem spa pentru acasă – 2.600 $. Un aparat de fiţe, care se montează în cabina de duş şi se conectează la instalaţia existentă, transformă banala cabină în saună sau criosaună, tratamente extrem de apreciate de vedete.

Cel mai apreciat bucătar din lume, Wolfgang Puck, va găti şi anul acesta pentru banchetul de după Oscaruri. În meniu se vor regăsi, pe lângă celebrele statuete în miniatură create din ciocolata cea mai fină şi acoperite cu aur comestibil, preparate precum: caviar, stridii, sushi sau tartar de somon. Dulciurile vor fi pe bază de fructe şi ciocolată, piesele principale fiind faimoasele macarons.