MUZ FM

NEWS

Sting refuză să le lase moştenire copiilor săi averea lui de 180 de milioane de dolari

Cântăreţul britanic Sting, care provine dintr-o familie modestă, a declarat recent că nu va lăsa moştenire averea sa, estimată la 180 de milioane de dolari, celor şase copii ai săi, deoarece aceştia trebuie să îşi câştige singuri existenţa.

În prezent, Sting ocupă locul al nouălea în topul celor mai bogaţi muzicieni din Marea Britanie şi Irlanda alcătuit în 2013 de Sunday Time.

Muzicianul a mai precizat că are de gând să-şi cheltuiască toţi banii şi prin urmare nu va avea ce să lase moştenire.

Sting a fost căsătorit, în perioada 1976 – 1984, cu Frances Tomelty şi au împreună doi copii: Joseph (Joe), născut în noiembrie 1976, şi Fuchsia Catherine (Kate), născută în aprilie 1982. La scurt timp după naşterea celui de-al doilea copil al său, Sting s-a despărţit de Frances Tomelty şi a început o relaţie cu actriţa şi producătoarea de film Trudie Styler. Cei doi s-au căsătorit pe 20 august 1992. Sting şi Trudie Styler au împreună patru copii: Bridget Michael (Mickey), Jake, Eliot Pauline (Coco) şi Giacomo Luke.

Sting, în vârstă de 62 de ani, a lansat 10 albume de când a început să cânte solo, în 1984. A jucat şi în filme, precum „Quadrophenia”, „Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, şi a interpretat propriul rol în mai multe seriale de televiziune, inclusiv în „Familia Simpson”.

Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo şi alături de grupul The Police. Ca artist solo a câştigat 10 premii Grammy, un Glob de Aur, un Emmy şi a fost de trei ori nominalizat la Oscar.