MUZ FM

NEWS

Sting și Peter Gabriel, proiect muzical comun

Sting și Peter Gabriel își unesc forțele, trupele de acompaniament și cântecele pentru un turneu comun în toată America și Canada.

Muzicienii britanici promit că spectacolul va fi unui antrenant. Nu numai că vor interpreta cântecele proprii, dar ca să poată decide pe care le vor cânta, vor apela la jocul “Piatra, hârtia și foarfeca” – nume care va da și titlu turneului. Ideea năstrușnică i-a venit lui Sting: “Am făcut un turneu extraordinar, anul trecut, cu Paul Simon – am plecat prin toată Europa și America – am schimbat piese – am făcut schimb de muzicieni, am cântat împreună.”

Nu este prima oară când cei doi artiști pleacă împreună în turneu.
“Probabil unul dintre cele mai tari turnee pe care le-am avut vreodată a fost turneul mondial din anii ’80, când am cântat pentru organizația Amnesty International. Nici nu știam încotro mergeam. Am călătorit prin tot felul de țări extraordinare, am cunoscut oameni grozavi, alături de niște muzicieni fantastici.” a declarat Peter Gabriel.

Sting promite o petrecere în fiecare seară, în timp ce Gabriel își amintește, râzând, că ultima oară (în anii ’80) au fost destul de petrecăreți, încât s-a lăsat cu bătăie cu perne în avion.
Turneul “Rock Paper Scissors” va începe pe 21 iunie, în Columbus, Ohio și se va termina în iulie, în Edmonton, Alberta.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns