MUZ FM

NEWS

Surpriză de la Antonia înainte de a veni la Chişinău!

Înainte de a veni la Chişinău, Antonia a revenit cu o nouă piesă, în limba engleză, plină de energie, cu mult dans și un videoclip plin de culoare, “Tango”.

Piesa a fost compusă de Trey Campbell care a colaborat cu Adam Lambert, Kehlani, Bebe Rexha și produsă de David Ciente în cadrul unei sesiuni în studiourile Global Records.

Videoclipul piesei a fost filmat în București, în regia lui Dan Petcan, DoP Bogdan Filip. Este prima colaborare a Antoniei cu Dan Petcan.

Antonia și dansatorii poartă ținute galbene, albastre și verzi, stylingul a fost asigurat de Cristina Crăciun, make-up Diana Ionescu și hair Sorin Stratulat.

Coregrafii acestui videoclip sunt Adrian Barângă (Freek), Dan Chiriac și Andrei Mangra pentru partea de tango.

“’Tango’ este o piesă care mă reprezintă în totalitate, pe placul meu, cu un vibe frumos și făcută special să facă oamenii să se distreze și să se simtă bine”, a declarat Antonia.

Antonia a fost inclusă în topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume și se află pe locul 11, devansând nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman.

Anul acesta, Antonia va mai lansa și alte piese atât în limba română, cât și în engleză. Până atunci pe data de 6 martie ea va concerta la Chişinău alături de Alex Velea.
Tu mergi la concert?

______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: traiestemuzica.ro

Lasă un răspuns