MUZ FM

NEWS

Swift Life este cea mai nouă rețea socială creată de Taylor Swift

Taylor Swift, una dintre vedetele cu o bază de fani foarte mare  a lansat o nouă rețea de socializare.

În colaborare cu dezvoltatorul Glu, pe care s-ar putea să-l știi din spatele unor jocuri de mobil destul de populare, Swift a creat The Swift Life. Aceasta este o rețea de socializare construită în jurul lui Taylor Swift. În trecut, cei de la Glu au mai colaborat cu vedete pentru diverse proiecte, dar aproape de fiecare dată a fost vorba de niște jocuri mai mult sau mai puțin bine puse la puncte. Lista include Kim Kardashian: Hollywood, Katy Perry Pop, Nicki Menaj: The Empire și Britney Spears: American Dream.

Încercând să atragă utilizatori pe noua platformă, The Swift Life este descris ca fiind ”un nou proiect de divertisment digital cu o interacțiune socială aprofundată”. Una peste alta, s-ar putea să reprezinte un canal central prin intermediul căruia să fii la curent cu activitățile întreprinse de Taylor Swift. În același timp, platforma te va ajuta să intri în contact cu alți fani ai artistei. Rămâne să vedem care va fi conținutul exclusiv lansat pe repsectiva rețea de socializare pentru a motiva internauții să se înscrie.

The Swift Life va fi disponibil în beta până la finele acestui an, iar lansarea va fi însoțită de un nou set de emoticoane intitulat Taymojis, ”create” to de Swift.


Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 Sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns