MUZ FM

NEWS

Taylor Swift canta cu un fan de-al sau bolnav de leucemie – VIDEO

Taylor Swift pozeaza in continuare in Ingerul American si canta alaturi de un fan bolnav de leucemie in faza terminala la pian. Artista promoveaza noul ei album, 1989, printr-o prestatie cu acesta in care il acompaniaza pe piesa lui Adele.

De fiecare data cand un superstar are ceva de promovat, se foloseste si de copiii bolnavi care reusesc sa atraga mereu atentia presei, sa impresioneze si sa induioseze publicul. Taylor canta alaturi de Ben, un pacient bolnav de leucemie, un cover dupa Adele – Someone Like You.

Varianta speciala in care Taylor pozeaza din nou in Ingerul American a fost inregistrata la Spitalul de Copii din Boston unde artista a facut o vizita in care i-a bucurat foarte tare pe toti cei internati.

Inregistrarea de mai sus a avut loc zilele trecute, Taylor s-a mutat deja mai departe in Europa unde are un mini-turneu de promovare al single-ului „Shake it off” si al albumului 1989 ce promite sa-i aduca vanzari impresionante si sa salveze cifrele din topurile de specialitate care au fost foarte slabe in ultimele luni.

Sursa: urban.ro