MUZ FM

NEWS

Taylor Swift, desemnată „Artistul anului 2015” de revista Billboard

Cântăreaţa country-pop americană Taylor Swift a fost desemnată „Artistul anului 2015” de editorii revistei Billboard, informează contactmusic.com.

Motivându-şi decizia, editorii publicaţiei americane au lăudat realizările din ultimele 12 luni ale cântăreţei Taylor Swift, printre care se numără un turneu mondial extrem de profital, numeroase single-uri de succes şi un album de studio cu vânzări impresionante, intitulat „1989”, care a primit din partea aceleiaşi reviste titlul de „Albumul anului”.

Este pentru a doua oară când Taylor Swift este desemnată „Artistul anului” de revista Billboard. Cântăreaţa a primit acelaşi titlu şi în 2009, după succesul fenomenal al celui de-al doilea album de studio al său, intitulat „Fearless”.

Adele este singura artistă care a primit acest titlu în doi ani consecutivi – 2011 şi 2012.

Pe lângă titlul atribuit cântăreţei Taylor Swift, editorii revistei Billboard au acordat alte două trofee, joi. Astfel, single-ul „Uptown Funk”, o colaborare între Mark Ronson şi Bruno Mars, a fost desemnat „Cântecul anului 2015”, iar Fetty Wap a fost desemnat „Cel mai bun artist debutant”.

În 2014, titlul de „Artistul anului” a revenit grupului pop britanic One Direction.

Sursa: mediafax.ro

 

 

Lasă un răspuns