MUZ FM

NEWS

Taylor Swift e din nou în război cu rapperul Kanye West

După ce săptămâna trecută, soțul lui Kim Kardashian a afirmat că el ar fi făcut-o celebră pe cântăreață, Taylor a ținut să facă anumite precizări legate de acest subiect.

În timp ce își ținea discursul de acceptare al premiului pentru Cel mai bun album al anului, blonda a subliniat cu referire directă la rapper faptul că este singura femeie din istorie care a primit acest trofeu de două ori: “Vreau să le transmit tuturor tinerelor că, de-a lungul vieții lor, vor exista nenumărate persoane care vor încerca să le umbrească succesul sau să-și asume creditul pentru realizările sau faima lor”.

Răspunsul cântăreței de 26 de ani vine în urma lansării unei melodii a lui Kanye West în care acesta dă de înțeles chiar că ar fi întreținut relații sexuale cu Swift.

Cu toate acestea, Kanye susține că versurile melodiei sunt doar figuri de stil cu care Taylor ar fi fost de acord, cei doi purtând o discuție telefonică în legătură cu melodia respectivă.

În 2009, în timp ce artista își ținea discursul de acceptare al premiului pentru Cel mai bun video feminin la Premiile Video Music Awards, aceasta a fost întreruptă într-un mod extrem de nepoliticos de rapper. La vremea respectivă, acesta a pretins că Taylor nu ar fi meritat trofeul, ci Beyonce.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns