MUZ FM

NEWS

Taylor Swift este „Femeia Anului”

Taylor Swift este femeia anului, titlu oferit de publicaţia Billboard pentru a doua oară. Anul acesta este unul foarte bun pentru artista şi se pare că şi 1989, anul naşterii sale, dar şi titlul ultimului său album, îi poartă noroc.

Albumul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200 şi a făcut-o pe cântăreaţă să devină singura care a avut trei albume care să se vândă în peste un milion de copii doar în prima săptămână. De asemenea, primul său single, „Shake It Off”, a rămas timp de patru săptămâni neconsecutive pe primul loc din Billboard Hot 100.

Însă Taylor este şi o persoană carismatică ce are o atitudine intransigentă, făcând-o canditatul perfect pentru femeia anului. Ea a mai primit acest titlu şi în 2011.

În interviul acordat Billboard, ea îşi aduce aminte cum producătorii nu considerau că acest album ar fi o idee prea bună. „Ţin minte cum la întâlniri spuneau <<Eşti sigură că vrei să faci asta? Sigur vrei să numeşti albumul 1989? Credem că e un titlu ciudat. Sigur vrei să folosim pentru copertă o poză în care ţi se vede doar jumătate de faţă? Eşti sigură că vrei să schimbi genul cu unul unde eşti începătoare?>>”

Răspunsul ei a fost, bineînţeles „da”, deşi era frustrant pentru ea să tot încerce să îi facă să înţeleagă că acesta este lucrul pe care şi-l doreşte cel mai mult.

Revista a vorbit şi cu Lorde, care este apropiată de Taylor, şi care a spus despre acesta că emană mereu o energie pozitivă. „Are grijă de toţi oamenii pe care-i cunoaşte. Mereu mă gândesc că ar trebui să facă seminarii – <<Cei 14 paşi ai lui Swift>> sau ceva de genul.

Lorde are o idee interesantă! Oare ar lua-o Taylor în considerare? Tânăra are mulţi fani care ar participa la aceste seminare, în special acum că este de două ori femeia anului.

Sursa: cosmopolitan.ro