MUZ FM

NEWS

Taylor Swift i-a oferit 250.000 de dolari lui Kesha pentru a o ajuta în procesul de viol

Vedeta americană a muzicii pop Taylor Swift i-a oferit 250.000 de dolari cântăreței Kesha ca sprijin financiar și ajutor pentru a face față costurilor procesului de viol pe care i l-a intentat producătorului său muzical Dr. Luke, a informat luni publicația Billboard citată de EFE.

La 19 februarie Curtea Supremă de Justiție din New York a decretat că solista Kesha nu poate înregistra albume în afara contractului care o leagă de producătorul ei Dr. Luke, pe care l-a acuzat că „a abuzat fizic și emoțional” de ea.

Kesha a asigurat că Dr. Luke a drogat-o și a violat-o în urmă cu zece ani, dar producătorul a negat aceste acuzații.

Sentința a a avut un impact important asupra mass-media și rețelelor de socializare sub haștagul #FreeKesha și numeroase artiste ca Lady Gaga, Ariana Grande, Lorde sau Demi Lovato au sprijint-o public pe Kesha.

Luni s-a aflat că Taylor Swift i-a oferit 250.000 de dolari lui Kesha ca sprijin financiar în timp ce procesul este în desfășurare.

Născută în 1987 la Los A?ngeles, artista pop și dansatoare Kesha a debutat în 2010 cu albumul ‘Animal’, care a inclus hituri ca ‘Tik Tok’. Ultimul său LP publicat până la această dată este ‘Warrior’ (2012).

 

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns