MUZ FM

NEWS

Taylor Swift, inclusă într-un top anual al celor mai influenţi lideri ai lumii. Cine o devansează pe cântăreaţă

Cântăreaţa americană de muzică country-pop Taylor Swift a fost inclusă în topul anual al celor mai influenţi lideri politici ai lumii alcătuit de site-ul Fortune.com, clasament în care se află numeroşi oameni de afaceri şi politicieni, informează contactmusic.com.

Artista americană, în vârstă de 25 de ani, este femeia cel mai bine clasată în acest top pe anul 2015, care include, potrivit editorilor revistei Fortune, „persoane extraordinare, care transformă felul oamenilor de a face afaceri, de a guverna şi de a face acte caritabile”.

Taylor Swift ocupă locul al şaselea în acest clasament, fiind devansată de Tim Cook – CEO-ul grupului Apple, Mario Draghi – preşedintele Băncii Centrale Europene, Xi Jinping – preşedintele Chinei, papa Francisc şi Narendra Modi – premierul Indiei.

Printre alte prezenţe notabile în acest top mondial se află fondatorul reţelei de socializare Facebook Mark Zuckerberg, clasat pe locul al 25-lea, superstarul din baschetul profesionist american LeBron James, pe locul al 31-lea, dar şi actorul de comedie şi prezentatorul emisiunii „The Tonight Show” Jimmy Fallon, aflat pe poziţia a 45-a.

Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile. De asemenea, recent, cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cântăreaţa country pop Taylor Swift a obţinut deja şapte premii Grammy, 16 American Music Awards şi 20 Billboard Music Awards.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns