MUZ FM

NEWS

Taylor Swift nu se sperie de laringită ci dimpotrivă, iese pe scenă şi cântă aşa cum poate mai bine – VIDEO

Vedeta pop nu şi-a dezamăgit fanii şi a urcat pe scenă, în ciuda stării sale de sănătate.

Taylor a avut un concer în Los Angeles, dar a anunţat pe Twitter că vocea ei nu e într-o stare prea bună. “Mă pregătesc să urc pe scenă la KIIS JingleBall în LA. FunFact: Am o laringită “nasoală”. O să fie interesant”, a postat ea.

tswiftstaples1

Experienţa nu pare să o fi deranjat dacă, la doua zile distanţă, vedeta a zburat la Londra să cante la Capital FM Bell Ball. Şi de data aceasta, Taylor şi-a avertizat fanii pe Twitter că vocea sa e “defectuoasă”. “Vocea mea sună a naiba. Dar sunt aici să petrecem”.

Pentru că fanii au inţeles prin ce trece, simpatica artista a ţinut să le mulţumească în timp ce se afla pe scenă. “Am într-adevăr o laringită severă. Mi-e greu să cânt, dar voi mă ajutaţi cu prezenţa voastră. Vreau să vă mulţumesc  că sunteţi alături de mine”.

Autoarea hit-ului “Shake it off”  e celebră pentru atenţia pe care o acordă publicului ei . Recent, vedeta a mers în vizită la Spitalul de copii din Boston după ce a primit un mesaj emoţionanat pe Instagram de la un fan diagnosticat cu cancer.


SursaŞ 1 music.ro