MUZ FM

NEWS

Taylor Swift si Katy Perry au făcut pace în sfârşit

Taylor Swift și Katy Perry sunt din nou prietene după un an, sau cel puțin așa au dat de înțeles prin noul videoclip în care apar împreună.

Taylor a explicat și cum a ajuns Katy Perry să apară în noul ei videoclip, „You Need to Calm Down”: „Când m-am gândit la conceptul acestui video și am scris scenariul, m-am gândit la această idee și mi-am spus, ‘Știi ce, o voi întreba dacă este interesată și o sa fiu ok dacă va prefera să rămână totul privat. Însă, i-am trimis ideea și ea a spus ‘Aș vrea să fie pentru noi un simbol al iertării”. Eu am simțit la fel.”

Într-un interviu cu BBC Radio 1, Taylor Swift a dezvăluit că ea și Katy Perry au început să vorbească din nou după ce Katy Perry i-a transmis un mesaj adorabil înainte de un concert, adăugând că au început să vorbească din nou după ce au petrecut mai mult timp împreună la o petrecere.

„Când ne-am văzut a fost foarte clar pentru amândouă că totul era diferit, ne-am maturizat și am trecut peste conflicte și era foarte foarte clar că ne-am amintit cât de multe avem în comun. Așa că, amândouă am fost într-o loc bun al relației, însă cred că niciuna dintre noi nu era sigură că vom vorbi despre asta public”, a declarat aceasta.

View this post on Instagram

A happy meal ? ? ?

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Artista a fost întrebată cum a primit Katy Perry ideea de a apărea costumată într-un burger, iar aceasta a izbucnit în râs înainte să povestească cum s-a petrecut totul.

„Nu m-am gândit la un burger și cartofi prăjiți până când nu a purtat ea acel costum Jeremy Scott la petrecerea de după Gala MET și m-am gândit, ‘Este extraordinar!”, a povestit Taylor.

În plus, ea a explicat că i-a propus lui Katy să fie totul un fel de metafora pentru doi oameni care se potrivesc, o pereche perfectă. „Ea s-a gândit că este o idee foarte amuzantă, așa că am făcut-o.”

__________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: elle.ro

Lasă un răspuns