MUZ FM

NEWS

The Motans a lansat o nouă piesă în colaborare cu Inna! Vezi aici „Nota de plată” – VIDEO

The Motans revin cu o noua colaborare, iar de data aceasta impreuna cu Inna ne spun care e nota de plata pentru toate lucrurile care ar fi trebuit facute intr-o relatie si au fost uitate. Videoclipul pentru noua lor piesa e cu atat mai graitor si are la baza ideea de „inima pe tava”.

Si, la propriu, unul dintre cei doi parteneri isi pune inima in tava drept plata pentru toate lucrurile care nu merg in regula, pentru a fi gatita de nimeni altul decat Denis de la The Motans, aflat in rol de bucatar.

The Motans s-au auzit peste tot in ultima perioada si au ajuns pe locul al doilea in topul celor mai difuzate piese ale verii, cu doar cateva sute de difuzari in urma lui Smiley. Succesul piesei The Weekend, un featuring cu Delia, vine impreun cu alte piese care au ajuns intre favoritele publicului : August sau Versus.  Inna a intrat si ea in topul difuzarilor cu piesa Ruleta dar am ascultat-o si impreuna cu Carla’s Dreams pe Tu si Eu, iar acum cantareata se pregateste de lansarea unui nou material.

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns