MUZ FM

NEWS

The Rolling Stones, din nou pe scenă, după operaţia pe cord suferită de Mick Jagger

Trupa britanică The Rolling Stones îşi va relua concertele vineri seară, în SUA, după operaţia pe cord suferită de solistul Mick Jagger la începutul lunii aprilie, potrivit Associated Press.

Imaginea articolului The Rolling Stones, din nou pe scenă, după operaţia pe cord suferită de Mick Jagger

The Rolling Stones, din nou pe scenă, după operaţia pe cord suferită de Mick Jagger

Pe 30 martie, trupa The Rolling Stones anunţa că va amâna toate concertele incluse într-un turneu nord-american, programat în perioada 20 aprilie – 29 iunie, pentru a-i permite lui Mick Jagger să urmeze un tratament medical.

La începutul lunii aprilie, Mick Jagger a fost supus unei intervenţii pe cord, pentru înlocuirea valvei aortice. Intervenţia de implantare valvulară aortică transcateter (TAVI/TAVR) a avut loc la Spitalul Presbiterian din New York şi a fost necesară pentru că tulburarea de care suferea Jagger ar fi putut duce la insuficienţă cardiacă şi chiar la deces în urma unui infarct. Procedura presupunea, până nu de mult, operarea extensivă pe cord deschis, dar, în prezent, este minim invazivă şi permite recuperarea într-un timp scurt.

Lucru care s-a şi întâmplat. Concertul de vineri seară, programat la Soldier Field din Chicago, va deschide o serie de 17 show-uri ce este parte a turneului „No Filter” şi care se va încheia pe 31 august, în Miami. Cel de-al doilea concert va avea loc marţi, în acelaşi loc.

__________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns