MUZ FM

NEWS

The Rolling Stones speră să lanseze un nou album în 2016

Trupa The Rolling Stones a început să lucreze la un nou album. După multe declarații ce dădeau speranțe fanilor în privința lansării unui material, Ronnie Wood a dezvăluit că trupa a intrat în studioul de înregistrări și că are 11 piese care ”sună autentic”.

Aflați în Londra la deschiderea unei noi expoziții care prezintă istoria trupei, veteranii de la The Rolling Stones au deschis un subiect de mare interes. Ronnie Wood a dezvăluit celor prezenți că trupa a intrat în studioul de înregistrări și că rezultatul este unul promițător.

„Am intrat în studio să lucrăm la niște piese noi. Ne-a prins un vibe de blues. Am terminat 11 piese cu un sound blues în două zile….Când le-am ascultat după ce nu le ascultaserăm de câteva luni, am fost surprinși de ce am auzit. A fost ceva de genul: <<Cine cântă? Tu!>>. Suna atât de autentic”, a declarat Ronnie Wood.

Trupa speră să poată lansa un nou album până la finalul anului 2016. Nu vor grăbi însă procesul, ci vor lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine.

„Poate ne întoarcem în studio în decembrie și mai tragem niște piese. Vom porni de acolo și vom vedea unde ajungem. Ne ocupăm de fiecare lucru pe rând.”

Fanii The Rolling Stones așteaptă un nou album din 2005, de când a fost lansat ”A Bigger Bang”. Pe de altă parte, chiar dacă au trecut 11 ani de la ultimul disc, veteranii nu stau degeaba. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood sunt încă într-o formă foarte bună, în 2014 susținând 29 de show-uri. Concertele s-au desfășurat în 19 țări de pe 3 continente, turneul ”14 On Fire” bucurându-se de prezența a peste un milion 159 de mii 882 de fani. 

Anul acesta, trupa a cântat pentru prima oară în Cuba, evenimentul fiind unul de mare însemnătate atât pentru formație, cât și pentru evoluția climatului social al regiunii. Concertul a fost cu intarre liberă, pentru a facilita accesul cât mai multor persoane.

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns