MUZ FM

NEWS

This Is What You Came For – cea mai nouă colaborare! Calvin Harris şi Rihanna vin cu un videoclip

Aşteptarea a luat sfârşit! Calvin Harris şi Rihanna vin cu videoclipul pentru cea mai nouă colaborare a lor, This Is What You Came For.

Videoclipul a fost regizat de Emil Nava şi însoţeşte piesa care deja a urcat pe locul 7 în Hot 100 şi înseamnă un nou succes pentru Calvin Harris şi Rihanna, care au venit cu super hitul We Found Love în urmă cu cîţiva ani.

Videoclipul e prima lansare majoră a DJ-ului după despărţirea de Taylor Swift. Clipul se învârte în jurul Rihannei. Cântăreaţa din Barbados apare îmbrăcată lejer, într-un studio, iar în spatele ei se derulează tot felul de imagini şi lasere. Calvin Harris are câteva apariţii scurte şi misterioase, undeva pe fundal.

Pe Rihanna o vom vedea în România în această vară, pentru că a pornit deja în turneul Anti World Tour, care va ajunge si în Europa. Riri a lansat un nou album – Anti – care a dat deja un hit aflat pe buzele tuturor – Work, în featuring cu Drake – şi alte single-uri ce au ajuns în Hot 100 – Kiss It Better sau Needed Me, scrie urban.ro

Lasă un răspuns